Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/graafmet/domains/graafmetaal.nl/public_html/wp-content/themes/vangraafmetaal/lib/cleanup.php on line 84
Graaf Metaal | Graaf Metaal

VAN DE GRAAF METAAL

Van de Graaf Metaal is al 27 jaar een vertrouwd bedrijf in Vlaardingen voor het bewerken van staal- aluminium- rvs, en andere metalen

Wie wij zijn

Van de Graaf Metaal is al 27 jaar een vertrouwd bedrijf in Vlaardingen voor het bewerken van staal- aluminium- rvs, en andere metalen. Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen en fabriceren van een diversiteit aan producten.

Van de Graaf Metaal is ontstaan nadat Cees van de Graaf in 1969 zijn bedrijf oprichtte, dit was van de Graaf’s lasbedrijf. Van de Graaf Metaal is opgericht in 1989 toen Wolter met zijn vader is gaan werken.

In de jaren negentig is van de Graaf uitgegroeid tot een bedrijf met 45 man personeel en werkzaam in de scheepvaart en bouwwereld. In de begin jaren van 2000 is besloten om deze werkzaamheden te stoppen en als klein bedrijf met alleen vakmensen verder te gaan. Dit is nog steeds onze bedrijfsvoering, een klein familie bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk gericht op alle markten inclusief particulieren.

 

Contact

Heeft u vragen over ons of wilt u juist met ons in contact komen?

Neem contact op

Services

Enkele voorbeelden waarvoor U bij ons terecht kunt:

Referenties